6. maj 2021
- Selv om de fleste borgere i Hørsholm har nok at se til med børn og job, må I tage jer tid til at overveje, om I finder, at det konservative styre i Hørsholm, som nærmest har fungeret siden modermælkens oprindelse, er godt nok, skriver Fritz Reuther (V) blandt andet. Arkivfoto: Morten Timm
- Selv om de fleste borgere i Hørsholm har nok at se til med børn og job, må I tage jer tid til at overveje, om I finder, at det konservative styre i Hørsholm, som nærmest har fungeret siden modermælkens oprindelse, er godt nok, skriver Fritz Reuther (V) blandt andet. Arkivfoto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fungerer det konservative styre?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fungerer det konservative styre?

Af Fritz Reuther (V), medlem af Miljø-& planlægningsudvalget, Social-& Seniorudvalget og Kommunalbestyrelsen i Hørsholm:

Debat Hørsholm - 27. april 2021 kl. 05:27

Der raser i øjeblikket en strid storm mellem partierne på Christiansborg, hvor man ikke kan blive enige om, hvorvidt og hvordan danske asylbørn og deres mødre skal hjemtages fra flygtningelejrene i Syrien og der er tvivl om, hvilke partier der kan forventes at søge sammen eller blive splittet, når der skal holdes folketingsvalg næste gang.

arrow Læs også: DEBAT: Friplejehjem med indbyggede risici

Det varer måske et par år, inden vi skal til folketingsvalg og lad os vente lidt med at bedømme, hvorledes landspolitikken skal føres og i stedet for koncentrere os om vores egen kommune og det lokale valg til november i år.

Selv om de fleste borgere i Hørsholm har nok at se til med børn og job, må I tage jer tid til at overveje, om I finder, at det konservative styre i Hørsholm, som nærmest har fungeret siden modermælkens oprindelse, er godt nok, eller om vi ikke trænger til fornyelse.

Hvis man skal bedømme de sidste cirka tre og et halvt år, der har resulteret i ikke realiserede byggerier i PH-park, Ved Hannebjerg og utrolig langsom sagsbehandling af området ved stationen i Rungsted og Ulvemosehuset samt skattestigning de næste år for ikke at glemme astronomiske udgifter til klimaløsninger, er der næppe mange, som synes, at udsigterne for den kommende valgperiode ser lovende ud.

Kommunekassen kommer til at rumme meget små beløb de næste fire år og borgmesterens løfte om at tjene penge på et nyt projekt ved Kokkedal Station, skal nok tages med et vist gran salt. Planlægning og byggeri er just ikke den kop te, som den nuværende ledelse slipper bedst fra at servere. Det eneste lyspunkt i kommunen er børnenes skoler, som fungerer fint, selvom bygningerne trænger til modernisering, medens lavpunktet er at finde hos de ældre. Ventetiden på to måneder for at få en plejehjemsplads er til stadighed overtrådt og der er behov for et eller to friplejehjem.

arrow DEBAT: Lad os så komme ud over stepperne
22. april 2021 kl. 10:37 Opdateret: kl. 10:56
arrow DEBAT: Kokkedal Station med nye muligheder
08. april 2021 kl. 05:25 Opdateret: kl. 17:03
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?