22. oktober 2021
Glen Madsen mener, at hverken folkevalgte eller andre, skal lægge ryg til uretmæssige påstande.
Glen Madsen mener, at hverken folkevalgte eller andre, skal lægge ryg til uretmæssige påstande.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: At elske Danmark gør ikke én til et umenneske - tværtimod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: At elske Danmark gør ikke én til et umenneske - tværtimod

Af Glen Madsen (DF), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Opdateret 10. april 2021 kl. 08:39
Debat Hørsholm - 09. april 2021 kl. 17:08
arrow Læs også: Politiker melder borger til politiet: Han går langt over grænsen

For nogle uger siden skrev hr. Jørgen Gad Andresen i en kommentar på Facebook, at undertegnede "vil skyde muslimer" - intet mindre simpelthen.

Det er på alle måder en fuldstændig utilstedelig påstand, der absolut intet har på sig. For ingen steder har jeg nogensinde sagt, skrevet eller tilkendegivet noget som helst i den retning! Intet kunne ligge mig fjernere.

En så uhyrlig påstand skal ingen, hverken folkevalgte eller andre, uretmæssigt lægge ryg til, hvorfor kommentaren naturligvis blev politianmeldt.

Og nej, det er heller ikke en tolerabel kommentar, fordi den er rettet mod én person, der offentligt tør italesætte udfordringerne ved en gennem årtier alt for stor ikke-vestlig indvandring.

På forsiden af Ugebladet fremstilles det som om, at jeg skulle være forurettet over, at hr. Gad Andresen hiver mit tossede twitter-opslag fra for halvandet år siden frem igen. Det er jeg såmænd ikke. Men jeg vil ikke finde mig i, at en helt igennem usand og forrykt påstand om, at "nogen skulle skydes", når det overhovedet ikke var tilfældet.

Twitter-opslaget blev bragt i en anden kontekst, end det blev opfattet. Da det gik op for mig, fjernede jeg straks opslaget og lagde mig fladt ned. Fejl kan alle begå - også jeg. Er man mand nok, så står man ved dem, og tager dem på sig. Det var det, jeg gjorde.

Der blev på daværende tidspunkt skrevet mange artikler om emnet, og det leder mig over til hr. Gad Andresens udtalelse i Ugebladets artikel, hvor han efterlyser, at jeg må forklare mig.

Jamen, herregud mand - jeg lavede jo ikke andet i hele september måned 2019. Min opfordring om at bruge Google er hermed givet videre.

Hr. Gad Andresen undrer sig over, hvorfor jeg ikke rettede henvendelse til ham i stedet for at kontakte politiet...?

Jeg undrer mig over, at den konsekvent manglende selvransagelse hos hr. Gad Andresen både før og efter hans utilstedelige kommentar(er). Ligesom jeg, i en tid med heldigvis større fokus på samtaleformen på de sociale medier, undrer mig over borgmesterens manglende afstandtagen til hr. Gad Andresen.

Men sådan er der jo så meget...

arrow Mit liv er for kort til negative Facebook-kommentarer
07. april 2021 kl. 06:37 Opdateret: kl. 07:37
arrow Glen Madsen får hjælp fra uventet kant
16. august 2019 kl. 18:00 Opdateret: kl. 01:36
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?