16. oktober 2018
SF, som efter nytår har to mandater i byrådet, opfordrer borgere til at fortælle, hvad de mener der skal til, for at få en bedre kommune. Foto: Allan Nørregaard
SF, som efter nytår har to mandater i byrådet, opfordrer borgere til at fortælle, hvad de mener der skal til, for at få en bedre kommune. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye udvalg - nye navne - ny politik?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye udvalg - nye navne - ny politik?
Opdateret 07. december 2017 kl. 11:11
Debat Hillerød - 07. december 2017 kl. 10:56
Af Rikke Macholm og Peter Langer, SF's byrådsgruppe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I SF er vi meget tilfredse med den kommende udvalgsstruktur, hvor netop SF's valgtemaer bliver opprioriteret. Arkitektur og byplanlægning, trafik og borgerinddragelse bliver fremhævet i konstitueringsaftalen mellem S og V.

SF har fået formandsposten i udvalget for kultur og fritid samt poster i Økonomiudvalg og det nye udvalg for arkitektur og byplanlægning og trafik. Vi glæder os til arbejdet og til at sætte nye dagsordener.

Der er nok at tage fat på. Når de store partier har sat sig så tungt på flertallet af poster, er det nødvendigt for de øvrige mindre partier at argumentere så meget desto bedre for at få nye synspunkter og holdninger igennem. Det vigtigste er ikke, hvem man samarbejder med, men hvad man samarbejder om.

I SF siger vi tak for den opbakning og tillid, vi fik fra borgerne ved valget til byrådet.

Vores fremgang skyldtes ikke hverken mange store annoncer eller flere tusind plakater, men snarere vores tætte fokus på de emner, der optager mange borgere. Byplanlægning, trafik, et bedre børne- og ældreliv, mere kultur og borgerinddragelse.

Men borgerinddragelse kræver også aktive borgere, så derfor vil vi meget gerne lytte og inddrage bredt. Fortæl os gerne, hvad I mener og tænker, der skal til - det er forudsætningen for et dynamisk og velfungerende bystyre.