8. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen inviterede forældre til et absurd teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen inviterede forældre til et absurd teater
Debat Hillerød - 21. marts 2019 kl. 15:25
Af Mette Thiesen, byrådsmedlem i Hillerød Kommune og spidskandidat i Nordsjællands Storkreds for Nye Borgerlige (D)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 18. marts havde kommunen inviteret forældre til børn med diagnoser til borgermøde. Hvis forældrene, som følge af de massive samarbejdsvanskeligheder, havde forventet en respektfuld dialog, gik de formentlig skuffede hjem. Mødelederen var en kendt kommunikationsrådgiver, og dialogen blev styret som en debat. Jeg er på forældrenes side, og jeg var med til mødet. Jeg følte mig hensat til et afsnit af Debatten med Clement Kjærsgaard og ikke til et dialogmøde med bekymrede og pressede forældre med børn i meget udsatte positioner.

Jeg undrer mig over, hvad (og om) kommunen har brugt penge på at hyre den prominente ordstyrer ind, hvilket jeg fortsat afventer svar på. Som prikken over i'et var der en kvinde, der "tegnede et referat". Hvis ikke jeg selv havde været til stede, ville jeg ikke kunne tro mine egne ører, hvis jeg fik det fortalt. Hele situationen var grotesk. Det bekymrer mig, at kommunen parkerer den respektfulde dialog for i stedet at opføre et absurd teater. Det er simpelthen respektløst og uacceptabelt.

Min kamp stopper ikke her. Jeg kæmper videre for, at de berørte familier får revisiteret deres sager. Jeg kæmper videre for, at der kommer andre øjne på. Bedre forhold for familier og børn med handicaps og psykiske diagnoser er en hjertesag for mig. Det vil jeg fortsat kæmpe for i byrådet - og det vil jeg også kæmpe for, hvis jeg bliver valgt til Folketinget. Kort sagt er jeg selvfølgelig fortsat på borgernes side.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?