2. juni 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God børnepasning skal sikres lokalt af seriøse byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God børnepasning skal sikres lokalt af seriøse byråd
Debat Hillerød - 09. april 2019 kl. 13:09
Af Af Klaus Markussen (Venstre), 1. Viceborgmester og formand for Hillerød Forsyning
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Venstres byrådsgruppe arbejder vi for bedre normeringer i vores daginstitutioner. Både fordi vi prioriterer at investere i vores børn og fordi vi ønsker at være en kommune, hvor forældre er tilfredse med den service vi som kommune leverer.

Derfor prioriterede Venstre sammen med et stort flertal i byrådet at tilføre 2,6 mio. yderligere om året til bedre normeringer med budgetaftalen for 2018. Og står det til os fortsætter vi med at forbedre det pædagogiske indhold og kvaliteten af vores børnepasning. Sådan skal det gøres - ved en solid lokal indsats af byråd, der arbejder sammen og står sammen om vigtige lokale prioriteringer.

Jeg har noteret mig, at flere folketingskandidater fra SF og Radikale i disse dage taler om minimumsnormeringer og præsenterer letbenet overbudspolitik som de ikke fortæller os andre om hvordan de vil finansiere. Sidst de to partier havde indflydelse på regeringen i Danmark blev der skåret hårdt ind til benet i de penge vi i kommunerne har til rådighed for at levere ordentlig velfærd. En udvikling som heldigvis er blevet ændret siden regeringsskiftet i 2015.

Udover at kampagnen virker som en gratis omgang valgflæsk fra især Radikale og SF, så skræmmer sporene fra sidst de partier havde indflydelse på regeringsmagten i Danmark. God børnepasning bliver først og fremmest sikret lokalt af seriøse byråd. Ikke af folketingskandidater med lette ufinansierede løsninger som, sidst de havde indflydelse, brugte den på at skære i kommunernes budgetter til velfærd.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?