19. juli 2019
374
374
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En god dag for mennesker med handicap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En god dag for mennesker med handicap
Debat Hillerød - 04. februar 2019 kl. 11:18
Af Christina Thorholm (R), formand for udvalget for Omsorg og Livskraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en stor glæde, at vi i Hillerød Kommune nu har en strategi for socialøkonomisk virksomhed og fremme af virksomheders sociale ansvar. Det vil være med til at fremme mulighed for beskæftigelse for mennesker, som ikke kan arbejde i en ordinære stilling, men har brug for særlige hensyn. Med vedtagelse af den nye strategi vil vi give flere mennesker mulighed for at blive en del af et arbejdsmarked. Alt for mange mennesker med et handicap eller en psykisk lidelse er ikke i beskæftigelse og det vil denne strategi hjælpe med til at ændre på. Det er vigtig for mennesker at være en del af et fællesskab og det giver et arbejde og en arbejdsplads mulighed for, det giver os identitet, mening i livet, og så fremme det sundhed.

arrow Læs også: Jo, det handler om sagsbehandling

Hillerød Kommune vil samarbejde med vores erhvervsorganisation, så flere erhvervsledere får viden om, hvad der skal til for at oprette arbejdspladser på særlige vilkår eller etablere en socialøkonomisk virksomheder.

Vi vil samarbejde med vores boligorganisationer om de jobmuligheder, de kan skabe i lokalområder. Derudover vil vi være opmærksomme på de muligheder der er, når vi køber ind i kommunen, at vi køber ind hos virksomheder som tager et socialt ansvar.

Tak til Udsatterådet, C4, lokale arbejdsgivere og andre engagerede partnere, som har deltaget i arbejdet for, at vi i Hillerød Kommune har fået en strategi, som forpligtet os på at tage et større socialt ansvar til glæde for de mennesker, som ikke har så let ved at finde en plads på arbejdsmarkedet.

arrow Kapløbet om handicapudgifter
11. februar 2019 kl. 14:12 Opdateret: kl. 14:12
arrow Kommune har haft mange år til at lære
09. februar 2019 kl. 14:17 Opdateret: kl. 12:01
arrow Få så rettet fejlene!
09. februar 2019 kl. 11:22 Opdateret: kl. 11:22