15. juli 2020
Borgmester Kirsten Jensen mener, at det er en god ide at få sagen på dagsordenen nu, hvor Hillerød Forsyning er til debat i spalterne og på Facebook. Foto: Allan Nørregaard
Borgmester Kirsten Jensen mener, at det er en god ide at få sagen på dagsordenen nu, hvor Hillerød Forsyning er til debat i spalterne og på Facebook. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbenhed i Hillerød Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbenhed i Hillerød Forsyning
Debat Hillerød - 08. januar 2020 kl. 15:31
Af Kirsten Jensen, borgmester (S)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klaus Markussen har bedt om at få sagen om forsyning på dagsordenen på byrådets møde i februar. Det har han bedt mig om, og den sag kommer på. Klaus Markussens udgangspunkt er teksten, som borgerforslaget har.

arrow Læs også: Har Støvring et demokratisk problem?

Byrådet har selv planlagt at have forsyningens ejerstrategi på sin dagsorden i år, og det bliver senere på foråret. Da der er debat nu, mener forsyningens formand, at vi lige så godt kan få emnet vendt på det næste byrådsmøde. Det er en god idé.

Ejerstrategien kan beskæftige sig med kommunens mål for åbenhed, med sammensætningen af bestyrelsen, med servicemål, med samarbejde med andre og med mål om miljø. Alle målene er nogle, som forsyningen og dens bestyrelse arbejder videre med.

Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at vores forsyningsselskaber faktisk når nogle meget flotte mål på vores alle sammens vegne både med hensyn til forsyningssikkerhed, økonomi og grønne mål. Der er kommet mere åbenhed i de seneste år, fordi forsyningens bestyrelse har ønsket det, og vi vil have mest mulig åbenhed. Forsyningen er selskabsdannet og skal overholde love og regler, og har derfor ikke samme åbenhed om det meste som en kommune har - hvor der dog også er lukkede sager, når det drejer sig om enkeltpersoner og om køb og salg.

arrow Hillerød Forsyning ryger i byrådet
08. januar 2020 kl. 04:38 Opdateret: kl. 16:14
arrow Løn rimer ikke med virkeligheden
07. januar 2020 kl. 14:24 Opdateret: kl. 14:24
arrow Undren blev til årelang kamp om indsigt
07. januar 2020 kl. 05:22 Opdateret: kl. 17:22
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?