8. april 2020
Visti Christensen takker de p-vagter, der uddeler bøder til dem, der parkerer ulovligt på Torvet.
Visti Christensen takker de p-vagter, der uddeler bøder til dem, der parkerer ulovligt på Torvet.
Foto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: P-bøder på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: P-bøder på Torvet
Debat Hillerød Posten - 20. januar 2020 kl. 14:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak til vore kommunale parkeringsvagter, som endelig er begyndt at uddele bøder til de personbiler og hel- og halvofficielle varevogne, der parkerer ulovligt på Torvet. Det har længe taget til i omfang. Og fint nok, at det går godt med vareleverancer til butikkerne, men de 5.000 kroner, som fastboende i city årligt må af med i P-afgift, ærgrer lidt, når andre snyder sig fra P-penge.

Nu er det ikke så tit, at en af politiets patruljevogne kører forbi Torvet. Og endnu sjældnere, at de bliver holdende og får diverse biler til at køre bort inden for få sekunder. Men trist er det, når betjente en enkelt gang stiger ud for at tale med en bilejer om det evt. lovlige ærinde. For så er nogle nemlig så smarte, at de henter varer inde fra butikken, som bringes retur, når patruljevognen er kørt.

Men for en sikkerheds skyld flyttes bilen dog lidt senere. Jo, for det er før set, at patruljevognen vender tilbage efter en rundtur i byen. Bare for en sikkerheds skyld. Men sådan går livet sin vante gang i byen, hvor den kloge, af og til, narrer den mindre kloge, og hvor løgn og latin ind imellem er matchvinder.