1. december 2020
Forglemmigej-indsamlingen kommer de lokale udviklingshæmmede borgere til gode.
Forglemmigej-indsamlingen kommer de lokale udviklingshæmmede borgere til gode.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spred lidt glæde i den lokale hverdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spred lidt glæde i den lokale hverdag
Debat Helsingør - 29. august 2019 kl. 11:18
Af Jacob Svendsen, formand for LEV i Helsingør

Debat
LEV samler igen i år ind til fordel for lokale udviklingshæmmede i Helsingør Kommune. Under sloganet "Spred lidt glæde i den lokale hverdag" afholder foreningen den årlige Forglemmigej indsamling. Man kan møde indsamlerne på gader og stræder fredag den 30. august.

Ved at købe et Forglemmigej mærke støtter helsingoranerne Landsforeningen LEV's arbejde med og for lokale udviklingshæmmede borgere i Helsingør. Overskuddet for vores mærkesalg går ubeskåret til den gode sag - der er ingen administrationsomkostninger eller lignende.

LEV støtter tilbud som Zumba-dans, forskellige former for sport, sommerfester og udflugter for denne gruppe af borgere, der som alle andre har brug for lidt lys i hverdagen, men hvor pengene og især mulighederne er lidt mindre.

Vi forsøger også at hjælpe med at sikre borgerne ferieoplevelser i ind- og udland, noget der har været under stærkt pres de seneste år.

Kort sagt: Hjælp os med at sprede glæde. Hvis du ikke lige møder vores indsamlere, så brug Mobile Pay: 51499.

Landsforeningen LEVs årlige indsamling er myndighedsgodkendt. Der er knap 100 medlemmer af LEV i Helsingør Kommune - pårørende, borgere med udviklingshæmning, bosteder og ildsjæle.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?