19. november 2017
Har Benedikte Kiær(K) fundet finansieringen til sit forslag om nedrivning af det forfaldne lukkede tekniske museum?, spørger læseren.
Har Benedikte Kiær(K) fundet finansieringen til sit forslag om nedrivning af det forfaldne lukkede tekniske museum?, spørger læseren.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommariva Park skal bevares og ruinen rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommariva Park skal bevares og ruinen rives ned
Debat Helsingør - 19. oktober 2017 kl. 22:15
Af Erik Trolle, Hellebæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT
Sommariva Park har flere gange i løbet af de sidste tre uger været udpeget som et område, hvor der fortsat var en mulighed for at opføre boliger.På et møde om vores grønne områder arrangeret af Naturfredningsforeningen fastslog samtlige kandidater fra de opstillede partier, at den tanke var opgivet, da man ønskede at bevare parken som et grønt område for byens borgere.

Denne beslutning hænger formentlig sammen med, at det er gået op for partierne, at der er en fredet linje på 100 meter fra Lappestens Batteriet.

Den tomme, forfaldne museumsbygning på batteriet skal naturligvis nedrives efter at have stået som en ruin i 18 år.

På et møde i Økonomiudvalget ultimo 2016 foreslog Benedikte Kiær at regningen for nedrivningen skulle findes på budgettet for 2017 eller 2018.

Forslaget blev vedtaget og nu er spørgsmålet om det er indarbejdet i det kommende års budget, så vi endelig kan slippe af med den faldefærdige bygning?