15. oktober 2019
Peter Poulsen
Peter Poulsen
Foto: Foto: Maj og Magnussen Fotografer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlæggelse af Helsingør Sports Union

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlæggelse af Helsingør Sports Union
Debat Helsingør - 04. april 2019 kl. 22:41
Af Peter Poulsen, Hovedformand Hornbæk Idrætsforening, Tidligere formand for Helsingør Sports Union 2008-2014
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Helsingør Sports Unions (HSU) nuværende ledelse ønsker at opløse HSU på et ekstraordinært indkaldt årsmøde den 25. april 2019.

arrow Læs også: Hvorfor save den gren over, man selv sidder på?

HSU's blev stiftet i 1920 og har til formål at samle idrætsforeningerne i Helsingør Kommune og gennem samarbejde fremme idrætslivet i kommunen.

HSU skulle arbejde for at skabe de bedste vilkår for de mange frivillige idrætsledere i kommunen.

Men set ud fra mit synspunkt er det meget begrænset hvad HSU har bedrevet de sidste 4 år. Opgaven med at sikre indflydelse burde være en hjertesag for HSU's nuværende ledelse, så i stedet for at anbefale at unionen nedlægges, burde unionens nuværende ledelse gå forrest for at finde nye kræfter som kan gå forrest i bestræbelserne på at få genskabt et stærkt og velfungerende HSU til gavn og glæde for idrætsforeningerne i Helsingør kommune.

Som idrætsforeningernes interesseorganisation er det vel HSU, om nogen, der bør arbejde for opnå bedst mulig indflydelse på idrættens fremtid i kommunen herunder hvad der skal ske med kommunens nuværende Idrætsråd og det gør man efter min opfattelse ikke ved at nedlægge HSU. Det vil være noget af en falliterklæring.

Der må da være en række frivillige idrætsledere i kommunen der vil og kan tage over i HSU for sikre at den nuværende ledelse ikke begår en historisk fejltagelse og nedlægger Helsingør Sports Union.