27. september 2020
K-formand Hans Henrik Møller er kendt for sin hårde kritik af de mange borgere, som går imod planerne om en krydstogtkaj syd for Helsingør Havn. Foto: Kenn Thomsen
K-formand Hans Henrik Møller er kendt for sin hårde kritik af de mange borgere, som går imod planerne om en krydstogtkaj syd for Helsingør Havn. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formanden har fortalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden har fortalt
Debat Helsingør - 17. december 2019 kl. 15:42
Af Jimmy Jørgensen og Ove Poulsen, Helsingør
arrow Læs også: DEBAT: Det kostede os 2.3 millioner at finde ud af at vi ikke skulle have et nyt kajanlæg

Debat
Formanden for De konservative Hans Henrik Møller gendriver i et m e g e t l a n g t og luftigt læserbrev rovdrift på ytringsfriheden og mistænkeliggørelsen for dem, der ikke er enig i hans synspunkter om de konservatives ønske til en kaj til bl.a. flislosning ved Helsingør Red.

Læserbrevet indeholder mange uunderbyggede analyser blandt andet om krydstogtskibe, deres størrelse, indretning, besejlings-distinationer og forureningsgrad, der opfattes som bortledning af fokus på læserbrevets formål igen at stille modstanden mod kajprojektet i negativt lys.

Spørgsmålet er, hvorfor borgmesteren har bestilt kajanalysen hos Cowi, når hun har en kajkapacitet som Hans Henrik Møller, der tydeligvis har den holdning, at »selvhævdet er velhævdet« og intet over eller ved siden af synspunkter der ikke er i overensstemmelse med formandens diktater og forstandighed på søfart.

arrow DEBAT: Helsingør - offer for nonchalent bystyre ?
12. juli 2020 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:03
arrow DEBAT: Tak fordi vi slap
10. juli 2020 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
Har debatten om sexisme taget overhånd?