13. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor tak til Anja Rosengreen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor tak til Anja Rosengreen
Debat Halsnæs - 29. april 2020 kl. 10:20
Af Per Makwarth,
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Karlsmindevej 164, Hundested

Stor tak til Anja Rosengreen for at ville tage sig af Nis Rasmussens opfordring i Amtsavisen til at få gjort noget ved behovet for fartdæmpning på St. Karlsmindevej.

Jeg bor selv ud til svinget i Sølager, og kan bekræfte, at der bliver kørt alt alt for stærkt og hasarderet - til fare for gående og cyklister, da der jo hverken er gang- eller cykelsti.

Endvidere fik kommunens tidligere ansvarlige, Walter Christophersen fjernet en chikane. Den blev fjernet af hensyn til billisterne!!!

De nuværende foranstaltninger for at dæmpe farten, er en uduelig discountløsning. Vi ser derfor frem til at vi lokale borgere, med indgående kendskab til forholdene, bliver taget med på råd til en sikker forbedring, så gående og cyklister kan føle sig trygge

Baggrunden for de nuværende chikaner var en ulykke i svinget i Sølager, hvor det lykkedes en billist i (al) for høj fart at brage helt igennem autoværnet til min ejendom. Det var dengang Bertil Nyenstad var ansvarlig for de nuværende chikaner, som han selv kaldte en discountløsning pga. manglende økonomi.

Jeg kan anbefale et studiebesøg i Smørum Nedre, hvor man på Smørumvej kan opleve en rigtig god og effektiv løsning.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?