23. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorvej igennem Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorvej igennem Hundested
Debat Halsnæs - 15. februar 2019 kl. 09:46
Af Peer Pedersen, Baggersvej 43, Frederiksværk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den konservative politiker Kjeld Haslund viser, at han ikke har helt styr på det nødvendige for at forbedre trafikken og miljøet i Nordsjælland og ikke mindst på Halsnæs, når han udtaler, at en motorvej imellem Frederikssund og Frederiksværk og videre til Hundested over en ny dæmning imellem Hundested og Rørvig og videre, vil være ønskeligt.

Det vil være en asfaltkile med tilhørende af- og tilkørsler samt omfartsveje, underføringer og broer, der vil fylde store dele af vores dejlige grønne område.

Det, vi har brug for, er miljørigtige tiltag, der skaber flere lokale arbejdspladser til de mange pendlere samt en bedre offentlig transport uden væsentlige miljøforringelser. Et dobbelt jernbanespor imellem Hundested og Hillerød med mulighed for tog skifte til S. tog på den nye station Favrholm vil afkorte rejsetiden for pendlerne mod København og hjem. Det vil også betyde, at der kan etableres hyppigere togafgange, uden at miljøet tager skade, og vi vil kunne beholde vores næsten uspolerede Halsnæs. Pendlerne kan lade deres bil stå hjemme, eller spare at købe en ekstra bil, til gavn for den enkelte og vores fælles miljø.

Hvis et flertal af politikerne i Folketinget ikke har forstået, at klimaet i verden og det lokale miljø har førsteprioritet, har vi vælgere en stor opgave ved det snarlige folketingsvalg: at finde og stemme på dem der vil os og vores fremtid det godt.