6. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Prisen på cykelstier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Prisen på cykelstier
Debat Halsnæs - 18. februar 2021 kl. 17:53
Af Ole Beck. Nordstjernen 8, Torup

10. februar skrev Mogens Nørgaard Olesen, som er en ihærdig bilist, et bemærkelsesværdigt læserbrev. Han betegnede det nye delevejssystem som "LIVSFARLIGT" og ønskede alle "tosserierne" fjernet.

Yderligere efterspurgte Mogens Nørgaard Olesen til prisen på cykelstier og fortove og foreslog, at puljepengene til sport kunne indgå i cykelstiprojektet.

"Det er jo sport når man cykler og går!" var Hr. Olesens påstand!. Men 22 mio. kroner rækker ikke langt til cykelstier Mogens, hvis du da vil dele lidt af pengene med de rigtige sportsgrene. Jeg foreslår derfor du sammen med de andre utilfredse billister, som heller ikke vil dele vejene med os andre, starter en storstilet pengeindsamling.

Prisen for cykelstier ligger nemlig imellem 5,5 og 16.5 mio. kroner pr. km. Alene de små 2,5 km. af Nyvej i Asserbo, vil med ekspropriering af grundarealer langs cykel/-gangstien, flytning af grøfter og private støjvolde og genopbygning af 13 broer ved tilkørsler, løbe op i over 40. mio. Strækningen langs skoven kan heldigvis realiseres med en dobbelt-sti for kun 12 mio. kroner. Så kære billister. Nu er det om at komme til lommerne og skaffe over 50 mio., hvis I ikke vil dele vejene med de bløde trafikanter.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?