20. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nul byggeri på jomfruelig Højbjerg-jord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nul byggeri på jomfruelig Højbjerg-jord
Debat Halsnæs - 18. september 2021 kl. 09:24
Af Anja Rosengreen og Olaf Prien, byrådsmedlemmer SF

SF ønsker også almene boliger – men ikke på byggeri på jomfruelig jord på Højbjerg.

Jannik Haulik Jørgensen, byrådsmedlem fra Socialdemokratiet skrev tirsdag, at han ønsker Højbjergområdet i Hundested bebygget med almene boliger. På Janniks facebooktråd oplyser han desuden om, at alle socialdemokrater i byrådet er for udbygning af Højbjergområdet. Det er vi i SF rigtig kede af.

Højbjergområdet er jomfruelig jord – der har ikke været bygget før, og der er så mange andre byzonegrunde i Hundestedområdet, som vil blive bebygget ad åre. At vi skal bygge flere almene boliger er SF helt med på, det vil vi rigtig gerne. Her er Storebjerggrunden oplagt til bynære lejelejligheder.

Hvis der bygges på Højbjergområdet skal vi også bygge en skole og massivt udbygge infrastrukturen fra området ud til Amtsvejen – trafikken er allerede nu et problem. En ny skole og en massiv forøget infrastruktur, vil dræne kommunekassen unødigt, når der er så mange andre områder at bygge på, som ligger tættere på Hundested Skole.

Grundlæggende er det SFs holdning, at Halsnæs bedst vokser øst for Kregmekrydset, fordi trafikken er alt for tæt i forvejen, og så selvfølgelig ikke på jomfruelig jord. SF siger ja til flere almene boliger og mere natur.

Rejser du til udlandet i år?