21. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kom til vælgermøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kom til vælgermøder
Debat Halsnæs - 11. oktober 2021 kl. 12:00
Af Nanna Høyrup, Kirkebakken 36 B, Hundested og Mariane Lunden, Tværvej 4, Hundested - kandidater til kommunalvalget for Alternativet

Så er de første to vælgermøder i Halsnæs veloverstået.

Tirsdag afholdt Maglehøj - Lejerbo deres, som havde fokus på de mange indsatser de har gang i, med lektiehjælp, idrætsliv og fællesskaber på tværs af beboere. Det var en god, ærlig og nærværende debat, som udover bekymringer for manglende hjælp til psykisk sårbare borgere, også kom omkring affaldssortering og hvordan vi får alle med på dén vogn. Det gælder om, at vi forstår, ikke bare hvordan, men i høj grad HVORFOR det er så vigtigt at sortere vores skrald.

Onsdag afholdt Halsnæs Ældreråd deres første af to vælgermøder, som især havde fokus på kvaliteten af vores plejehjem/plejecentre, og hvordan vi får sikret beboerne en værdig og omsorgsfuld pleje. Der er igen afsat midler til flere hænder og et øget fokus på rekruttering ligger i det nyligt vedtagne budget. Alternativets input drejede sig især om værdien af at blive set, af relationer og at vi skal blive bedre til at være noget for hinanden, på tværs af aldersgrupper og fællesskaber såsom familie, venner, naboer.

Vi vil i Alternativet gerne være med til at styrke civilsamfundet, så vi ikke kun er afhængige af kommunens hjælp, når behovet opstår, men i stedet som borgere samarbejder med dem om, at mennesker skal trives og kan leve de gode liv, hele livet igennem. Vi skal få øjnene mere op for hinanden.

Vi håber, at flere vil møde op til de kommende arrangementer, næste gang er den 12. oktober på Hundested kro, som igen er Ældrerådets vælgermøde.

Kan man ikke deltage fysisk, så afholder vi i Alternativet Halsnæs også online vælgermøder, hvor man kan lære mere om vores politik og ikke mindst om os to kandidater, Nanna Høyrup og Mariane Lunden. Det foregår via Facebook.

Som det fremgår, handler vælgermøder ikke kun om valg, det er også et sted, hvor man kan lære om, hvad der kan lade sig gøre kommunalt, hvad er der af tilbud og hvor det er, at vi som borgere selv kan gøre en forskel og så er det også en god mulighed for at lære hinanden at kende, borgere og politikere imellem.

Vel mødt.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?