17. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kan Ungerådet snart blive taget med på råd?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kan Ungerådet snart blive taget med på råd?

Åbent brev om UKC

Debat Halsnæs - 05. marts 2021 kl. 17:17
Af Ungerådet Halsnæs, ved Forperson Bella Leidesdorff og Næstformand Viggo Søbjerg Olsen

Kære Politikere i Halsnæs Kommune: Hvordan kan det være, at der endnu engang skal træffes beslutninger der vedrører os unge, uden at vi bliver inddraget? Så endda om noget så vigtigt som vores fritid.

I vil decentralisere Ungdomsklubberne, selvom det ikke er mere end godt 5 år siden vi blev centraliseret. I den tid har vi fået frataget vores Aktiv Sommer, driftspuljen til det Unge- og Kulturcenter som I selv havde besluttet skulle være centrum for aktiviteter for unge og nu vil I splitte det ad igen, men yderligere også splitte aldersgrupperne op.

Så i stedet for et UKC, hvor vi møder hinanden på tværs af bygrænser, aldersgrænser og socioøkonomisk baggrund, så skal vi nu opdeles endnu mere end vi var før. Og hvad med vores pædagoger? Har I spurgt dem? Vi, i Ungerådet, savner at blive hørt og at få medindflydelse på vores fremtid, og ikke kun når det passer jeres agenda.

Kan vi snart blive taget med på råd?

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?