15. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Giv nu surfcenteret en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Giv nu surfcenteret en chance
Debat Halsnæs - 19. april 2021 kl. 09:23
Af Karen Thygesen, Fiskergade 8, Lynæs

Lynæs Købmandsgård har været et mødested for lokale beboere i Lynæs, siden Thomas Ingvardsen indtog købmandsforretningen for 15 år siden
Vi, der bor i Lynæs, har mødtes til nytårsgalla, Lynæsfestival og mange andre arrangementer, som Thomas og familien har inviteret til.

Nu har drengene overtaget området, og de har prioriteret at lave hyggelige omgivelser for små og store besøgende - både for dem, der kommer udefra, og for os der bor i Lynæs.

Vi mødes dernede til kaffe eller et glas, vi møder unge familier, der er flyttet til, gamle bekendte og naboer fra byen.

Det er en stor fornøjelse, at vi har dette sted, der både er en attraktion for mange slags turister og stadig fungerer som et mødested i Lynæs.
Hermed opfordrer jeg alle byrådsmedlemmer i Halsnæs Kommune til at stemme for en midlertidig tilladelse og give Lynæs Surfcenter en chance.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?