15. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi har brug for den bus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har brug for den bus
Debat Gribskov - 06. februar 2018 kl. 10:20
Af Mathilde Friis Rasmussen Tvingsbakken 9, Annisse Nord
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære politikere
Jeg er 14 år, går i 8.klasse i Hillerød og troede ikke mine egne øjne, da jeg læste Frederiksborg Amts Avis. Jeg bor i Annisse Nord udenfor Helsinge og tager bus 380R hjem fra skole i Hillerød. Jeg læste i avisen, at regionsrådet overvejer at lukke forbindelsen mellem Hillerød og Helsinge.

Den bus bugner med børn hver dag, da buslinjen dækker mange små byer mellem Hillerød og Helsinge. Jeg kender masser af børn, der går på Bjørnehøjskolen i Annisse Nord og tager samme bus til og fra Helsinge hver dag. Desuden kender jeg flere større børn, som er interesseret i at gå på gymnasium i Hillerød eller Helsinge. Også disse børn vil blive ramt, hvis denne linje nedlægges. Der er ingen af os børn, der har mulighed for at blive hentet klokken 14 i bil i stedet for, for der går vores forældre jo på arbejde.

Den eneste måde vi man komme hjem på, er via den bus. Med andre ord er det en katastrofe, hvis 380R lukkes på grund af besparelser. Hvordan har I i øvrigt tænkt jer at få tilflyttere til landområderne, når børnene ikke kan komme til og fra skole og gymnasium?

Jeg håber I finder en fornuftig løsning.