23. oktober 2019
Fødselsdagen blev fejret med en vandretur. Foto: Marianne Lomholdt
Fødselsdagen blev fejret med en vandretur. Foto: Marianne Lomholdt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for ømme ben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for ømme ben
Debat Gribskov - 04. juni 2019 kl. 12:48
Af Trine Egetved Byrådsmedlem Det Konservative Folkepart
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 1. juni fejrede Esrum-Tisvildevejen sin første fødselsdag og det var en meget stor fornøjelse at være med til at gå en lille del af den smukke pilgrimsrute. En rute som er grundlagt af frivillige kræfter og ildsjæle. Det er helt fantastisk at se, hvor meget projektet har udviklet sig allerede nu og er blevet en turistattraktion i vores dejlige kommune.

Ruten passerer og formidler vigtige naturområder i nationalparken og I alt 75 natur- og kulturspots er nøje udvalgt og formidlet gennem hjemmeside og analoge kort. Og udviklingen fortsætter.

Esrum-Tisvildevejen gør alt det, vi taler om i Byrådet. I har skabt noget stort fra bunden - og i begyndelsen uden hjælp, men alene på grund af en drøm og et ønske om at lave noget spændende og attraktivt. Og I er lykkedes med det.

Som beslutningstagere skal vi være åbne og klar til at støtte og hjælpe, når der kommer nogen som jer, som faktisk har knækket koden og er i gang med det I brænder for, men blot har brug for tilladelser og lidt support. Her skal vi som kommune arbejde på hurtigt at hjælpe jer videre, så der kan videreudvikles på vores turisme og kommune.

Tusind tak til jer og for jer. I frivillige gør virkelig en forskel for vores kommune. I tiltrækker turister og gør vores kommune attraktiv. Tusind tak for den kæmpe indsats der laves hver eneste dag - også når det bliver svært. I er ildsjæle, i gør ikke tingene for egen økonomisk vindings skyld, men fordi I brænder for en sag og for at gøre en forskel.

At være med til at gå en lille del af ruten har været en kæmpe stor oplevelse, som jeg på ingen måde ville være foruden.

Tak for ømme ben og endnu engang tillykke med fødselsdagen. Held og lykke fremover.