19. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fysioterapeuter har gode vilkår hos os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeuter har gode vilkår hos os
Opdateret 17. oktober 2017 kl. 11:55
Debat Gribskov - 17. oktober 2017 kl. 11:51
Af Miriam Toft, Adm. direktør i Aleris Omsorg (debatindlæg)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debatindlæg af Miriam Toft, Adm. direktør, Aleris Omsorg

Når Tine Nielsen, regionsformand i fysioterapeuternes fagforening, d. 17. oktober 2017 i en artikel i Frederiksborg Amts Avis påstår, at Aleris dumper løn og vilkår for deres fysioterapeuter og efterlader dem stort set uden nogen former for rettigheder, afspejler det ikke virkeligheden for vores medarbejdere.

Når man vinder en kontrakt, opsiges den offentlige overenskomst automatisk, da man ikke kan være på en offentlig overenskomst, når man er privat ansat. Vi har været i kontinuerlig dialog med Dansk Fysioterapeutforening, og resultatet er gode individuelle ordninger, som medarbejderne selv har haft stor indflydelse på, og som er tilpasset de vilkår, der har stor betydning for dem.

En funktionærkontrakt sikrer medarbejderne gode arbejdsvilkår og rettigheder herunder årlig lønregulering, barsel og en pension, som modsvarer den offentlige overenskomst.

I modsætning til, hvad Tine Nielsen antyder i Frederiksborg Amts Avis, har der hele tiden været dialog og åbenhed om processen. Medarbejderne er blevet hørt og har fået indflydelse, og tillidsrepræsentanten har været involveret i hele processen.

Vi har været i dialog med vores medarbejdere, om hvad gode vilkår er for dem, og vi er nået frem til kontrakter, som der er tilfredshed med, og som tilgodeser deres individuelle behov.

Aleris har en høj medarbejdertilfredshed, hvor medarbejderne trives, udviser stort engagement og høj faglig kvalitet. Medarbejderne værdsætter tilbuddet om kompetenceudvikling af høj kvalitet.

Vi oplever stor interesse i forbindelse med rekruttering og modtager løbende ansøgninger. Der er et sygefravær på kun 2,8% år til dato, hvilket ligeledes bekræfter os i, at vi har et godt og sundt arbejdsmiljø.

Resultatet er høj tilfredshed hos borgerne, hvor 98% af borgerne vil anbefale Gribskov Genoptræning Aleris til andre. Gribskov Kommune er ligeledes tilfredse med kvalitet og faglighed.

Aleris er en kvalitetsaktør. Vi har nogle dygtige medarbejdere i Aleris, og vi gør vores yderste for at sikre medarbejderne gode og trygge arbejdsvilkår.

Miriam Toft,
Adm. direktør, Aleris Omsorg