4. juni 2020
Brian Lyck Jørgensen (DF)
Brian Lyck Jørgensen (DF)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Folkeparti ikke enige i lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkeparti ikke enige i lokalplan
Debat Gribskov - 30. april 2020 kl. 12:27
Af Brian Lyck Jørgensen, Dansk Folkeparti, medlem af Udvikling, By og Land
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokalplanen for Helsinge øst, som indeholder sundhedshus og administrationsbygning, ønsker vi ikke i den form som er præsenteret for udvalget - og dermed også den version, der sendes i høring.

Det er kritisabelt, at man på borgermødet tidligere i år, ikke har fået indarbejdet det meget tydelige ønske, nemlig ikke at bygge i 5 etager (25 meter). Jeg er sikker på, der kommer mange indsigelser mod netop dette.

Dette er ikke det eneste punkt, jeg er uenig i, idet der også er mulighed for opsætningen af telemast i området. Det er noget underligt, i det der allerede er placeret en mast ganske kort derfra, nemlig på stationsområdet. Så hellere at den nuværende ved stationen eventuelt forhøjes.

Trafiktællingen har vi tidligere meldt ud var fortaget i en periode med covid19, derfor mener jeg ikke, vi kan bruge disse tal til noget - der skal fortages en helt ny, og som bør omfattet hele Østergade. De tal som trafiktælling har givet, har endnu ikke været præsenteret for udvalget.

Helhedsplanen fra 2009, skal indgå i det fremtidige arbejde, og udvikling af området Helsinge Øst.

Dansk Folkeparti var eneste parti, der på udvalgsmødet ikke stemte for, godt nok ikke den endelig vedtagelse, da lokalplanen nu sendes i høring.

Jeg syntes, det er underligt at afholde et borgermøde, og så slet ikke tage højde for de protester, der netop kom frem, hvad angår byggeri i op til 5 etager. Derfor siger jeg fra over for det.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?