23. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesteren sviner partier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesteren sviner partier
Debat Gribskov - 07. august 2018 kl. 10:31
Af Natasha Stenbo Enetoft, byrådsmedlem Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Frederiksborg Amts Avis den 7. august 2018 kan man læse følgende citat fra Borgmester Anders Gerner Frost. De gamle ideologiske partier, der blev grundlagt for mere end 100 år siden - Venstre, radikale, socialdemokratiet og konservative - er tunge og jeg har svært ved at se deres berettigelse i lokalpolitik".

Når man først har fået tørret kaffen af skærmen efter at have spruttet den ud over det hele, så læser man det en gang til... for læste jeg virkelig rigtigt.? Borgmesteren, som i øvrigt blev valgt med smallest mulige flertal, har konstitueret sig med partier, som blandt andre tæller socialdemokratiet og konservative, partier som Anders Gerner Frost mener, ingen berettigelse har i lokalpolitik.

Hvordan kan man mene at favne hele Gribskov, hvis man samtidig negligerer langt mere end 2/3 af de afgivne stemmer ved sidste års kommunalvalg.?

Anders Gerner Frost anfægter det at have en ideologi, men med det ved borgerne dog, hvad det er, de har stemt på. What you see, is what you get.

For Venstres vedkommende tæller det så herunder, at vi ikke ønsker en skattestigning.

Det er derudover svært at se, hvordan AGF kan få italesat problematikken omkring en motorvej til Gribskov inde på Christiansborg, når man starter med at svine partierne derinde til og dernæst forventer de vil lytte på én.

Jeg synes, det er uklædeligt, arrogant og uden respekt for borgere og samarbejdet i byrådet, at Borgmesteren ikke holder sig for god til at udtale den slags, en ting er det rammer venstre, det var næsten forventet. - men at han oveni det sviner sit eget flertals partier til, må da give stof til eftertanke.