21. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandtætte skotter i forvaltningen gælder også på Søndergårdsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandtætte skotter i forvaltningen gælder også på Søndergårdsvej
Debat Furesø - 16. november 2019 kl. 11:51
Af Claus Torp By- og Kulturdirektør i Furesø Kommune
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En artikel i Frederiksborg Amts Avis den 6. november stillede spørgsmål ved, om der kan ske en sammenblanding mellem kommunens sag om en dispensation fra lokalplanen på Søndergårdsvej og klimatilpasningsprojektet på Søndergårdsvej.

Forvaltningen har i klimatilpasningsprojektet vurderet forskellige veje, hvor skybrudsvandet kan afledes ned til Søndersø. En af mulighederne er den konkrete ejendom, som dispensationsansøgningen omfatter. Men denne er blot én af flere muligheder og projektet er ikke detailprojekteret. Der er ingen aftale med grundejeren om eventuelt brug af brug af grunden, endsige betingelser herfor.

Udvalget for by og bolig skulle behandle sagen om dispensation for lokalplanen på sit møde den 7. november, men valgte at udskyde sagen for at give grundejerforeningen mulighed for at få foretræde i sagen.

Sagen om dispensation for lokalplanen vil blive behandlet på et nyt møde i udvalget i december. Det er helt afgørende at slå fast, at der ikke er nogen sammenhæng mellem behandling af denne dispensationsansøgning og den fremtidige håndtering af overfladevandet fra Søndergårdskvarteret.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?