24. september 2021
Arkivfoto: Allan Nørregaard
Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tine Hessner svarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tine Hessner svarer
Debat Furesø - 04. november 2020 kl. 16:14
Af Tine Hessner, byrådsmedlem og formand for Udvalget for kultur, fritid og idræt (R)

Kære Vibeke. Tak for dit skriv (sidste uges Furesø Avis, red.). Jeg vil gerne gentage, at vi ikke har prioriteret noget som helst, ligesom vi ikke er smagsdommere ift de enkelte aktiviteter for voksne. Om det er vinsmagning, foredrag, bridge, patchwork eller andet. Der er så meget mangfoldighed i de tilbud som borgere i Furesø står bag gennem forskellige foreninger og fællesskaber, som der alt sammen skal være plads til. Både i nord og syd.

arrow Læs også: DEBAT: Svar til Henning Rose om Satellitten

Når jeg konkret nævnte eksemplerne omkring de unge, så var det for at give et billede af de aktiviteter som vores ungdomsskole faktisk allerede driver i dag. Der ER nemlig babysitterkurser, cupcakebagning, yoga, førstehjælp, sprogkurser, og meget andet. Det er altså ikke hypotetisk. Jeg synes, det er vigtigt at nævne, fordi nogle har fået det indtryk at ungeaktivitet var lig med fester, og det er ungdomsskolens aktiviteter jo netop ikke. Man kan i øvrigt læse mere om dem her: https://ungdomsskole.dk

Jeg vil også gerne gentage pointen omkring tilgængelighed, som både vedrører adgangsforhold, parkering, teleslynger mm, som er afgørende og som også fremgår, når man booker lokaler i aktivfuresø. Det er information, som DH Furesø og Folkeoplysningsudvalget sammen med politikerne sammen har prioriteret skal fremgå af lokalebookingsystemet.

Vi kan rigtig meget, når vi går i dialog med hinanden - og kan få mange gode ting til at ske. Det vil også være tilfældet med den dialog vi skal have i 2021 omkring både foreningers forhold og unges forhold. Jeg deltager meget gerne i møder med satellittens brugere og har nylig mødes med en repræsentant fra jeres brugerbestyrelse. Så kontakt mig endelig direkte, hvis der er brug for det :-)

arrow DEBAT: Svar til Tine Hessners indlæg
22. december 2020 kl. 15:08 Opdateret: kl. 16:37
arrow DEBAT: Kan vi stadig spille bridge i Satelitten?
28. oktober 2020 kl. 11:30 Opdateret: kl. 14:21
arrow DEBAT: Svar til Tine Hessner
27. oktober 2020 kl. 14:50 Opdateret: kl. 14:24
Stemmer du til kommunalvalget i år?