20. oktober 2020
Udvalgsformand Tine Hessner (R) Arkivfoto
Udvalgsformand Tine Hessner (R) Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Svar på 'Må vi snart være her'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Svar på 'Må vi snart være her'
Debat Furesø - 13. oktober 2020 kl. 18:37
Af Tine Hessner, byrådsmedlem og formand for Udvalget for kultur, fritid og idræt (R)

Kære Vibeke, jeg kan berolige dig til fulde (læserbrev i Furesø Avis 7.10.20, red.) . Ja, I må selvfølgelig være her. Der skal være plads til både unge mennesker og foreningers behov i Furesø. Der er foreningslokaler i både nord og syd og det skal der fortsat være. Ingen har sagt andet, men jeg er klar over at der har været nogle misforståelser her som er vokset sig større - lad os endelig få rådet bod på det sammen. Jo før, jo bedre.

arrow Læs også: DEBAT: Må vi snart være her?

Foreningslokaler med stationsnærhed, tilgængelighed, faciliteter (opbevaringsrum feks.), varierende størrelser. Det er vigtige parametre. Galaksen er stor. Egensteatret flytter desværre ud, men det frigør lokaler. Borgerservice har back-office lokaler der evt. kan flyttes. Det frigør ogå lokaler. Der kan endvidere bygges til - bygges ud.

Derfor er det vigtigt at tænke satellittens rolle og funktion ind. Kan lokaler med fordel deles med feks. ungdomsskoleaktiviteter? Om det er cupcake bagning, IT-værksted, førstehjælpekurser, babysitterkurser eller andet. Eller dur det slet ikke at tænke satellitten sammen med andre behov?

Vi har ikke besluttet noget endnu i byrådet andet end at vi i 2021 skal have en grundig dialog med unge og foreninger omkring fremtidige løsninger. Og vi har sat penge af til at lave skitser mm. Alle brugere i satelitten vil selvfølgelig får mulighed for at blive involveret i den proces. Den snak ser jeg frem til - og takker for dit input her Vibeke!

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?