20. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Sæt farten ned - og giv vores børn ro på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Sæt farten ned - og giv vores børn ro på
Debat Furesø - 11. september 2021 kl. 20:32
Af Jan Kjældgaard Byrådskandidat for SF Furesø Farumgaards Alle 24 3520 Farum

SF vil arbejde for at skabe tid og rum til, at lærerne i vores folkeskoler kan lave det, de er gode til. Nemlig at undervise, sikre faglighed og skabe trivsel. Der skal være tid til at forberede undervisningen og til at arbejde sammen med de andre fagpersoner, som er i skolerne (andre lærere, pædagoger, speciallærere, psykologer mv.). Der skal være mere tid til hver enkelt elev. Vi ved, at relationerne mellem lærer og elev er essentiel for både børnenes trivsel og læring. Der skal være bedre mulighed for planlægge undervisning med to lærere, både af sociale og faglige årsager, også selvom det måtte betyde, at elevernes timetal sættes ned.

Vi skal have andelen af undervisere med læreruddannelse væsentligt forøget. Nok skal det også være muligt at invitere andre kompetencer ind i undervisningen, men det kan ikke passe, at hver femte, der underviser i skolerne i Furesø, ikke har en relevant uddannelse.

SF Furesø mener, at det er et altafgørende element at få andelen af uddannede lærer op og at skabe tid og rum til, at lærerne kan få lov til at være lærere. De rammer skal politikerne give dem og så ellers blande sig uden om. Slut med politikere, der ved bedst.

Giv vores børn ro på - de skal nok nå det!

Synes du, at kommunen er der for dig?