25. september 2021
Ole Kristensen (tv). Tine Hessner (I midten) Anders Medom Groth (th.)
Ole Kristensen (tv). Tine Hessner (I midten) Anders Medom Groth (th.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Overholdelse af lokalplanen i Hareskovby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Overholdelse af lokalplanen i Hareskovby
Debat Furesø - 06. september 2021 kl. 19:41
Af Ole KristensenHøjeloft Vænge 93. VærløseAnders Medum GrothPipersvej 17, Farumog byrådsmedlem Tine HessnerByrådskandidater for Radik

Tak til borgergruppen i Hareskovby for at skabe opmærksomhed og tage os på rundtur for at vi med selvsyn kunne se problemstillingen med manglende overholdelse af lokalplanen for Hareskovby og den udvikling der er i gang.

arrow Læs også: DEBAT: Hvem skal man stemme på?

Vi har nu set eksempler på det som kan ske, når der sker frasalg af ejendomme i området og skal bygges nyt.

Grundene i Hareskovby er ikke altid egnede til et-plans standardløsninger. Og løsningerne med at fylde jord og grus på grunden for at kunne lave et standardhus er ikke tilladt, hvis der er mere end maksimalt +/-0,5 m i forholdt til naturligt terræn (se side 35 i lokalplan 116). Det skal naturligvis overholdes.

Derfor er det rigtigt, at der bliver klaget. og hvis byggeriet er ulovligt, skal Furesø Kommune bede om, at byggeriet bliver lovliggjort eller tilbageholde ibrugtagningstilladelsen.

Vi har tillid til, at borgenes henvendelser om overtrædelser af lokalplanen bliver taget alvorligt af forvaltningen, og bygherrerne stilles til ansvar. Hareskovby skal bevare sit særpræg, også når det er besværligt for en bygherre.

En selvfølge

For Radikale Venstre i Furesø er overholdelse af gældende lokalplaner en selvfølge, og vi tager gerne de nødvendige dialoger herom.

Borgerne i Hareskovby har stemt radikalt til folketinget. Gør det også til kommunalvalget: Vi lover grønne stemmer, der arbejder.

Stemmer du til kommunalvalget i år?