21. februar 2020
Susanne Mortensen (K), næstformand i Udvalg for skole og ungdomsuddannelse og Bettina Ugelvig Møller (S), formand i Udvalg for dagtilbud og familier
Susanne Mortensen (K), næstformand i Udvalg for skole og ungdomsuddannelse og Bettina Ugelvig Møller (S), formand i Udvalg for dagtilbud og familier
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugernes ideer og engagement har båret frugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugernes ideer og engagement har båret frugt
Debat Furesø - 25. oktober 2019 kl. 15:41
Af Susanne Mortensen (K), næstformand i Udvalg for skole og ungdomsuddannelse og Bettina Ugelvig Møller (S), formand i Udvalg for dagtilbud og famil
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både ude og inde kommer der til at ske spændende ting, når ombygningen og energirenoveringen af FFO Solvang og Bifrost starter. Til glæde og gavn for børn og voksne i FFO'en og i Kildehuset.

Engagerede forældre og medarbejdere har bidraget med tid, tanker og ideer, og de har i fællesskab arbejdet benhårdt for at udvikle rammerne omkring deres børn. Derfor står vi nu med en plan for en ombygning, som er funderet i brugernes engagement og i det oprindelige budget, som blev afsat til projekterne, plus lån til energirenovering. Små 20 mio. kr. i alt. Netop engagementet er af stor betydning for kvaliteten og fremtidssikringen af henholdsvis FFO'en og dagtilbuddet.

Det er vi i Det Konservative Folkeparti og Socialdemokratiet rigtig glade for.

Fælles for ombygningen i de to institutioner er, at der etableres alrum, som kan rumme alle børn og voksne, og at der i umiddelbar forbindelse til alrummene kommer til at ligge køkkener, så børnene kan engageres i madlavning, bagning og lignende. Toiletforholdene forbedres, det samme gælder garderobeforholdene.

Børnene i FFO'en og dagtilbuddet kommer til at møde hinanden, når de er udendørs, idet de kommer til at være fælles om bl.a. dyrehold. Men der lukkes naturligvis også af, så de yngste kan færdes trygt og frit.

Disse nye rammer lægger op til børneliv med masser af fællesskab, udfordringer, kreativitet og bevægelse - men også med mulighed for at trække sig tilbage til, når ro og fordybelse efterspørges.

Nu ser vi ser frem til, at de styrkede pædagogiske rammer tager form og brugernes ønsker folder sig ud.