4. april 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Usmagelig opførsel af Furesø Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Usmagelig opførsel af Furesø Kommune
Debat Furesø Avis - 10. februar 2020 kl. 09:35
Af Sven Christophersen, Rolighedsvej 32, Hareskovby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat Furesø Kommune med den socialdemokratiske borgmester Ole Bondo Christensen i spidsen, ønsker helt klart ikke nogen fornuftig løsning med ejeren af Farumgård, Kresten Bergsøe.

Familien på Farumgård har foreslået en løsning, så der stadig vil være offentlig adgang til parken, nemlig ved at anlægge en ny sti, der vil holde besøgende væk fra det beboede stuehus.

Furesø kommune tabte sagen i Byretten, der frikendte Kresten Bergsøe for overtrædelse af Naturfredningsloven.

Men det stoppede ikke Furesø kommunes usmagelige fremfærd, der sammen med Miljøministeriet hyrede Kammeradvokaten til videreførelse af sagen. Kammeradvokaten leverede et notat til Furesø kommune, men da Frederiksborg Amts Avis søgte om aktindsigt, havde både Furesø kommune og Miljøministeriet valgt at slette vigtige detaljer. De indeholdt åbenbart noget, man ikke brød sig om. Derfor vil Furesø kommune nu indlede en ny fredningssag, som Fredningsnævnet vil tage fat på.

Og hvorfor så alle de retssager, der peger mod en hetz af Farumgårds ejere? Måske fordi det socialdemokratiske flertal ikke kan tåle, at nogen har en ejendom, som mange socialdemokrater ikke kan gøre sig håb om at opnå. Det kaldes misundelse. Og så skyr man intet middel for at få ram på de formastelige. Koste hvad det vil. Og koste gør det, udgifter til advokater, retssystem med mere, alt betalt af de i forvejen skatteplagede borgere. Skam jer, Furesøs røde flertal!

At ejendomsretten er ukrænkelig gælder åbenbart ikke i Furesø kommune. Der synes man det er helt fint, at folk kan gå og kigge ind ad folks vinduer som man vil. Jeg kan forestille mig begejstringen hvis en flok borgere inviterede folk til at besøge borgmesterens have og glane ind ad hans vinduer. Folk skal da have lov at se, hvordan en borgmester bor!