28. maj 2020
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Evrymmnt - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Selvfølgelig var det en smertefuld oplevelse, men jeg er taknemmelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Selvfølgelig var det en smertefuld oplevelse, men jeg er taknemmelig
Debat Furesø Avis - 17. maj 2020 kl. 07:33
Af Grace IversenTibbevangen 80E3500 Værløse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat For godt en måned siden var jeg så uheldig, at falde og bl.a. brække venstre hofte. Det har selvfølgelig været en smertefuld oplevelse, men det, jeg vælger at skrive om, er hvilken fantastisk hjælp jeg har fået fra kommunen.

Da jeg lå på mit smertensleje, kom først en ambulance og to hjælpere, som gav mig den første morfin. På Herlev Hospital fik jeg ligeledes den mest kompetente behandling med røntgen, operation, smertedækning, optræning mm. Efterfølgende blev jeg overflyttet til Svanepunktet, hvor den kompetente behandling fortsatte.

Selvfølgelig ved jeg, at jeg lever i et velfærdsland og at vi har betalt masser af skat i vores aktive liv., men nu, hvor jeg selv har oplevet omsorgen på egen krop, bliver jeg nødt til at udtrykke min taknemmelighed og indse, at ingen ting er givet. Medens jeg var indlagt, sørgede kommunen også for at min mand, der er 85 år, fik den nødvendige hjælp med madudbringning og anden hjælp. Eftersom jeg desværre ikke er færdigbehandlet, er jeg sikker på, at den fremragende service vil fortsætte og at alle fortsat gør deres bedste for bl.a mit ve og vel.

I taknemmelighed.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?