12. juli 2020
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Lad FC Nordsjælland flytte til Hillerød, Bloksbjerg eller månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Lad FC Nordsjælland flytte til Hillerød, Bloksbjerg eller månen
Debat Furesø Avis - 20. juni 2020 kl. 07:57
Af Sten Vibe Hansen, Rørmosevej 76, Farum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg har fulgt debatten omkring FC Nordsjællands krav om udvidelser, og jeg forstår ikke, hvorfor hovedparten af kommunalbestyrelsen ligger på maven for FCN's krav og FCN's trusler om flytning til Hillerød, Bloksbjerg eller månen. Jeg betaler gerne forhøjet skat til kommunen under forudsætning af, at provenuet bruges til nedrivning af Farum Park. FCN's trusler bliver dermed hvad de reelt er: Tomme trusler.

Jeg bor ikke i Farum Vest og er ikke personligt berørt af FCN's krav om udvidelser, men jeg kan ikke acceptere, at det meste af kommunalbestyrelsen ligger på maven for FCN's krav uden tanke på de omkringliggende borgere. På næste kommunalvalg vil jeg stemme personligt på Øjvind Vilsholm.

Jeg deler på ingen måde Enhedslistens politiske program, men han er det eneste medlem af kommunalbestyrelsen, som sætter borgeren i fokus og som ikke lægger sig fladt på maven for at imødekomme FCN's krav.Lad FCN flytte til Hillerød, Bloksbjerg eller månen. Jeg betaler gerne forhøjet kommuneskat for at hjælpe dem på vej.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?