18. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: De går direkte imod deres egen regering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: De går direkte imod deres egen regering
Debat Furesø Avis - 25. juni 2020 kl. 12:03
Af Carsten Svensson, byrådsmedlem i Furesø, Dansk Folkeparti

debat Til byrådsmødet i Furesø Kommune, afholdt i aftes d 25/6 2020, gik Socialdemokratiet i Furesø direkte imod Statsminister Mette Frederiksen og den danske regering, i regeringens bestræbelser på at opretholde en fornuftig og stram indvandrings- og hjemsendelses politik. Heri blev de ivrigt støttet af det konservative folkeparti, (de nye socialdemokrater). Og troskyldigt af Ø og R.

For at være 100% sikre på at mislykkes med hjemsendelses- og invandringspolitik, lægges al information og hjælp til pensionister med indvandrerbaggrund og integrationsarbejdet i sin helhed, ud på jobcentret. For der kommer der givetvis ingen pensionister. Jobcentret er for tredje år i træk, under heftig beskydning af revisionsfirmaet, i forbindelse med revision af jobcentrets arbejde og kommunens økonomi.

Senere gennemtvang selvsamme konstellation, at en boligpolitik, der ikke tager hensyn til de enlige, ikke tager hensyn til pensionister med lav pension, ikke tager nogen som helst hensyn til de unge og deres boligmangel, ikke tager hensyn til lavindkomsttager og absolut ingen hensyn til fattigfolk, ja denne boligpolitik med fokus rettet mod de velstillede, den sendes nu i høring og kommer jo givetvis at vedtages uhindret.

Da revisionen af kommunens regnskab for 2019 skulle godkendes, Stemte V DF og LA imod denne godkendelse, da den bryder mod de indgåede budgetforlig og skrevne aftaler, og at der ikke var styr på kommunale garantistillelser i milliardklassen og flere andre punkter.

Ved afrapportering om ligestillingsarbejdet, som jo ikke kun omhandler ligestilling mellem kønnene. var DF, desværre, igen helt alene, om at pointere, at der ingen som helst hensyn tages til alle handikappede i dette arbejde. Det er simpelthen for ringe!

Toppen af lavmålet kom, da de bemandingen af Furesø kommunes nye paragraf 17 st 4 udvalg, om boligsociale udfordringer, altså om de svære sociale problematikker som kriminalitet, narkohandel, social kontrol og ghettoproblemer i de almennyttige boliger, da den bemanding blev fremlagt. Udelukkende villaejere og andelshavere skal repræsentere kommunen, udelukkende folk med høj husstandsindkomst. Det er jo spektakulært navlebeskuende og ude af trit med virkeligheden.

Med al ønskelig tydelighed, er Dansk Folkeparti i Furesø kommune, de eneste som forsvarer den lille mand, de eneste der står op for fattigfolk, de eneste der forsvarer enlige og de handikappede.

Det er skammeligt. Det er ikke det Danmark vi kender. Det er absolut ikke det egoistiske Danmark vi ønsker os.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?