6. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinge er en fantastisk god idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinge er en fantastisk god idé
Debat Frederikssund - 31. januar 2020 kl. 21:03
Af Michael Tøgersen, medlem af Venstre i Frederikssund Byråd:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinge er en fantastisk god idé for Frederikssund Kommune. Fordi vi har brug for flere skatteborgere til at drive og udvikle en så geografisk stor og smuk kommune som vores.

Og hold nu op med bump på vejen, men vi er i gang, og vi skal videre.

Vi er i gang med at bygge en by og udvikle hele den sydøstlige del af Frederikssund Kommune i et omfang, som vi aldrig har set før i vores kommune, og selvfølgelig er der udfordringer undervejs, når man arbejder med så store ting.

Vi har fået vores nye flotte bro, som har betydet utrolig meget for vores færden i kommunen (desværre med brugerbetaling), og i disse dage beslutter vi at udbyde to storparceller i Vinge, vi er ved at sælge nogle rækkehusgrunde i Vinge, Magasinet, statens entreprise på 263 millioner kroner er sendt i høring, S-togsstationen er ved at blive bygget, og der vil blive tilknyttet p-pladser, ligesom busserne til og fra Hornsherred planlægges.

Boulevarden i Vinge er under etablering, vi bliver snart enige med et alment boligselskab om opførelse af etagebyggeri med mange boliger, svømmehallen i den nærliggende idrætsby står snart færdig. Vi har gang i andre spændende udviklingsdele i og omkring Vinge, og så skal vi selvfølgelig også have tilknyttet den motorvej, så inden længe vil der være sket gigantisk meget udvikling i denne del af vores kommune, som skal understøtte vores lokale velfærd i fremtiden.

Pt. udvikles der også rigtig mange andre steder i Frederikssund Kommune.

Det går godt for erhvervslivet. Der skabes mange arbejdspladser. Vi har vækst. Der er en betydelig nettotilvækst af borgere i vores kommune, og kommunens økonomi er igen robust.

Vi har rigtig gode forudsætninger for at fastholde et højt velfærdsniveau og fortsætte med at udvikle vores kommune, så vi med stolthed kan aflevere en sund og »lækker« kommune til vores børn, når deres tid kommer.