21. august 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykke med den nye bro, Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykke med den nye bro, Frederikssund
Debat Frederikssund - 08. september 2018 kl. 14:29
Af Henrik Trustrup, Ved Egedal 5, 3400 Hillerød:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først tillykke til Frederikssund med den nye bro der kommer. Jeg har selv oplevet de trafikale problemer, der specielt er morgen/eftermiddag på den »gamle«. Jeg er ikke selv pendler, men benytter ofte broen.

Jeg forstår, at det bliver en betalingsbro, vist 14 kroner, som de fleste kan overkomme, men er det rimeligt ? Hvorfor er det så gratis at køre over for eksempel Munkholmbroen, Farøbroen, Fiskebækbroen, Lillebæltsbroen, Vejlefjord broen med mange tusinde flere?

Der er dog fra regeringen »opfundet« et nyt fradrag for pendlere på den nye bro. Men det er ikke rimeligt, at der skal betales?

Mit spørgsmål er også til regeringen/kommunen, hvad det vil koste at opkræve disse afgifter? Det er vel ikke billigt at drive et sådant anlæg? Måske det koster lige så meget, som afgifterne indtjener? Hvem skal drive det, og hvem får afgifterne? Jeg kan blive så harm, når der ikke skal betales i andre dele af landet, bortset fra de to store broer. Håber, at regeringen i den nye finanslov vil se på problemet. Måske kommunen kunne »prikke« lidt. ( Vi er jo på vej til et folketingsvalg ). Det var måske dumt af kommunen at underskrive denne kontrakt, men det var vel nødvendigt for at få gang i opførelsen af broen?