15. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håbløs brugerbetaling på ny bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håbløs brugerbetaling på ny bro
Debat Frederikssund - 10. marts 2019 kl. 14:53
Af Mette Thiesen, spidskandidat for Nye Borgerlige, Nordsjællands Storkreds:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Længe har debatten bølget vedrørende den næsten færdige Kronprinsesse Marys Bro. De fleste politikere har stukket hovedet i busken på baggrund af deres beslutning om at ekstrabeskatte borgerne i området. De henviser igen og igen til en beslutning, der er taget. Det er helt håbløst.

Forkerte beslutninger kan gøres om, hvis man har modet og viljen. Det ville klæde alle de politikere, der er ansvarlige for at svigte både borgere og virksomheder at erkende deres store fejl og gøre den om.

At lave en betalingsbro er ikke bare udtryk for helt utrolig dårligt politisk håndværk - det er også en glidebane og en principiel forkert beslutning. Selvfølgelig skal man ikke forcere en betalingsmur i egen kommune, og selvfølgelig skal erhvervslivet ikke rammes ekstra for at kunne drive virksomhed i området.

Den aktive borgergruppe har fået nye tal for broen. De viser at det ville være økonomisk fornuftigt at undlade bureaukratiet ved betalingen med betalingsanlæg, fradrag mm. og blot gøre broen betalingsFRI i stedet.

Nyheden kommer ikke bag på mig. Selvfølgelig skal Kronprinsesse Marys Bro være betalingsFRI. Danskerne betaler så rigeligt i skat i forvejen, og infrastruktur er også kernevelfærd. Derfor har vi i Nye Borgerlige sat penge af til at gøre Kronprinsesse Marys Bro betalingsFRI - ligesom vi har afsat penge til at færdiggøre Frederikssundmotorvejen og forlænge Hillerødmotorvejen. Det kaldes prioritering.

Snart skal vi til folketingsvalg. Hvis man stemmer, som man plejer, får man mere af det samme: Den samme tomme snak og opgivende tilgang. Jeg vil anbefale dig at prøve noget nyt: Sæt dit kryds ved mig og Nye Borgerlige. Vi mener, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi mener.