4. august 2020
- Jeg er personligt glad for, at vi i Venstre er med til at sikre de bedste normeringer i Nordsjælland, skriver medlem af Frederikssund Byråd, Charlotte Drue
- Jeg er personligt glad for, at vi i Venstre er med til at sikre de bedste normeringer i Nordsjælland, skriver medlem af Frederikssund Byråd, Charlotte Drue
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den bedste investering - vores allesammens børn!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den bedste investering - vores allesammens børn!
Opdateret 06. november 2019 kl. 13:28
Debat Frederikssund - 05. november 2019 kl. 15:02
Af Charlotte Drue, talsmand for Venstre på 0-6 års området i Frederikssund Kommune:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som talsmand for Venstre i Opvækstudvalget er jeg en meget glad lokalpolitiker, også i dag. For i aften den 5. november klokken 18 er der 2. behandling af budgettet og det er en rigtig god dag - særligt på 0-6 års området!

Venstre har i år, set med mine øjne, indgået en historisk flot og bred politisk aftale med budgetforliget for 2020-2023. Med den aftale vil vi fortsat sikre udviklingen af vores skønne kommune. Samtidig stiger børnetallet i kommunen og det er jo fantastisk. Med det indgåede budgetforlig sikrer vi derfor samtidig, at der kan komme et nyt dagtilbud i Frederikssund Syd.

Jeg er personligt glad for, at vi i Venstre er med til at sikre de bedste normeringer i Nordsjælland. Vi ved alle, at et barns første 1000 dage er med til at forme barnet - og med en øget normering vælger vi, at der nu skal ansættes flere personaler i vores fantastiske børnehuse. Der kan nu fremadrettet være 1 voksen pr. tre 0-2 årige børn og 1 voksen pr. seks 3-5 årige børn. Det er det, som BUPL og pædagogerne anbefaler. Vi har i forvejen nogle fantastiske børnehuse og nogle fagligt rigtig dygtige medarbejdere. På den her måde gør vi vores børnehuse endnu bedre, og samtidig styrker vi i den grad arbejdsmiljøet - alt sammen er med til at styrke kommunens flotte indsats på hele vores samlede dagtilbudsområde.

Samtidig ønsker det samlede Byråd at sætte fokus på kommunen som en attraktiv arbejdsplads - med en øget normering på dagtilbudsområdet - er vi i den grad i gang.

Jeg håber, at vi med den øgede fokus på en tidlig indsats vil få færre børn, fremadrettet, der får behov for vores særlige sociale tilbud.

Det er en god dag at være talsmand for Venstre på 0-6 års området - også i dag!

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?