9. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Farvel - og kom aldrig tilbage - jeg håber på milde tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Farvel - og kom aldrig tilbage - jeg håber på milde tider
Debat Frederikssund - 22. oktober 2020 kl. 16:23
Af Sanne Mark Sørensen, Bakkekammen 106, 3600 Frederikssund:

Jeg håber på nye tider for Folkeskolen i Frederikssund Kommune. Jan Milandt, nu tidligere direktør for opvækst, uddannelse og kultur, og Paw Holze Nielsen, nu tidligere centerchef for børn og skole, har søgt andre udfordringer.

Jan og Paw, I har ændret meget i jeres tid i Frederikssund Kommune - naturligvis med det politiske udvalgs velsignelse. På papiret så det nok godt ud... Men sådan blev det desværre ikke oplevet i virkeligheden. Og elevernes resultater lader da desværre også noget tilbage at ønske. De er desværre de helt store tabere.

Jeg har to børn, der begge går i folkeskolen i Frederikssund Kommune. Jeg har derfor en erfaring med og meninger om skolesystemet i Frederikssund Kommune. Jeg er en kritisk forbruger. Men jeg vil meget gerne bidrage positivt og har valgt at engagere mig i folkeskolen i Frederikssund Kommune. Jeg har tidligere skrevet indlæg, oprettet en Facebook-gruppe kaldet »Jeg VIL Folkeskolen i Frederikssund Kommune« med mere end 800 medlemmer. Og jeg meldte mig i skolebestyrelsen på mine børns skole og har fungeret som medlem i 2 1/2 år. Jeg har deltaget i dialogmøder på Rådhuset om diverse spørgsmål - senest om den nye »Fælles vision for folkeskolerne i Frederikssund Kommune«. Jeg har udfærdiget og bidraget til diverse høringssvar. Jeg har længe været frustreret. Fordi til min store overraskelse har det føltes det som en kamp. Som pseudo indflydelse og et skuespil.

Jeg håber med Jans og Paws afgang, at der vil blæse nye og mildere vinde over skoleområdet i Frederikssund Kommune fremover. Det er tiltrængt. Mit håb er at forvaltning, ansatte, forældre og elever kan få ro til at samspille og samarbejde om det fælles mål at dyrke skolesystemet positivt. Fordi så vil »Den fælles vision for folkeskolerne i Frederikssund Kommune« forhåbentlig kunne mærkes i virkeligheden.

Ovenstående indlæg er udtryk for min personlige oplevelse og holdning - og er ikke et udtryk for en skolebestyrelses holdninger.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?