18. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Absurd at postulere ansvarlighed og være ansvarlig for et økonomisk kollaps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Absurd at postulere ansvarlighed og være ansvarlig for et økonomisk kollaps
Debat Frederikssund - 14. oktober 2021 kl. 11:22

Af Kirsten Weiland, Møllevej 35, Frederikssund og Ole Peltola, Muslingevej 7, Jægerspris, Fjordlandslisten

Frederikssund: De to store partier i kommunen er blevet fornærmede, fordi Fjordlandslisten tillader sig både at kommentere og stille spørgsmål til ansvaret for økonomiske dispositioner i valgperioden.

Venstres Michael Tøgersen tager det fortrydeligt op, at Fjordlandslisten gør opmærksom på, at det politiske ansvar for Vingeskandalen i høj grad er Venstres, og at borgmester og økonomiudvalg svigtede. Administrationens alvorlige fejltagelser er ikke glemt, men man kan ikke frasige sig det politiske ansvar.

Kommunens borgere spørger stadig til sagens sammenhæng og undrer sig med rette. Det blev jo ikke muligt at diskutere den inden sidste valg, hvor sagen blev hemmeligholdt, så borgerne har en forventning om, at det sker nu.

At postulere økonomisk ansvarlighed og "tilbyde microkursus i økonomi" når man i Vingesagen har været ansvarlig for et økonomisk kollaps uden sidestykke er absurd - dertil kan føjes anlæg af Idrætsbyen til en halv milliard uden at anvise finansiering til andet end svømmehallen, der oprindelig var budgetteret til godt 40 millioner, men kom til at koste det tredobbelte, herunder udgifter til en Voldgiftssag.

Det kursus frister ikke Fjordlandslisten.

Rejser du til udlandet i år?