21. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Buslinjer fra Hornsherred til Vinge efter broåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Buslinjer fra Hornsherred til Vinge efter broåbning
Debat Frederikssund - 18. februar 2019 kl. 15:09
Af Dan Hoffgaard, Fagerholtvej 4A, Ferslev, 4050 Skibby:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med den kommende åbning at Kronprinsesse Marys Bro har Movia & Frederikssund Kommune arbejdet med flere forskellige scenarier med hensyn til Buslinjer fra Hornsherred via Broen til Vinge.

Blandt andet:
Ny rute fra Skibby til Vinge - (for dyrt).

Videreførelse af linje 228 til Vinge - (Tja muligvis).

Videreførelse af linje 236 til Vinge - (Den forstår jeg ik' ??).

230R til Vinge og med endestation i Vinge mener jeg vil være helt Vinge-skudt. (Og for dyrt da der så skal etableres ny transport fra Jægerspris-området til Campus - Frederikssund st.)

Jeg har tidligere sendt forslag til både Regionerne og Kommunerne med håb om etablering af Buslinje 700S - men med de besparelser og nedskæringer der har været talt om det sidste års tid, har det jo selvfølgelig været helt umuligt at råbe nogen op for at gi' netop denne buslinje en chance.

For mig at se kunne Buslinje 700S være et særdeles relevant og muligt scenarie i forbindelse med den fremtidige broåbning og som følgende deraf kommende linjeændringer (Hornsherred - Vinge) Den lægger jo netop lige nu, lige til højrebenet når broen skal åbne. (Stenhus Gymnasium) - Holbæk - Kirke Hyllinge - Skibby - Vinge - Frederikssund st. - Campus Frederikssund - Freerslev - Hillerød Station. Og den vil så i givet fald kunne erstatte de nuværende linjer: 228 & 65E - og scenarierne vil herefter stort være opfyldt, som jeg ser det.

Jeg har derfor skrevet til Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune & Movia for at bede dem om at overveje - om ikke mit forslag burde ha' en plads sammen med de andre mulige scenarier.

Uden tvivl: Buslinje 700S Holbæk - Frederikssund - Vinge - Hillerød ville helt sikkert blive en populær linje.