23. maj 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tryghed er vigtigere end politisk smuds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tryghed er vigtigere end politisk smuds
Debat Fredensborg - 07. februar 2019 kl. 06:38
Af byrådsmedlemmerne Cømert Sonsuz (S), Pia Bødtker (S), Hans Nissen (S) og Bo Hilsted (S)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det undrer, at formanden for Borgerservice-, Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, Lars Søndergaard (V) miskrediterer borgmesteren i stedet for selv at tage fat i den oplevede utryghed der er i kommunen, hvor der helt konkret har været to røverier i Nivå-området.

arrow Læs også: Gadeuro på politisk dagsorden

En stor del af opgaven med kommunens tryghed ligger i Borgerservice-, Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, derfor er det naturligt, at det er udvalget der tager initiativ til fællesmøde med andre udvalg og andre tiltag, der kan gøre noget for at trygheden er i top. Formanden skal da selv tage ansvar og ikke slå politisk plat på at bruge borgmesteren som sin støttepædagog.

SFs Hanne Berg har på fornuftig vis bragt sagen op og det er naturligt, når der opleves utryghed. Lad os som byråd tage sagen alvorligt og stå sammen om, at få løst de opgaver der er for at komme i mål. Det klæder ikke Lars Søndergaard, at han stikker halen mellem benene og kaster ansvaret på borgmesteren, når det rettelig er hans egen indsats der er mangelfuld. Lars Søndergaard stop det mudderkastning øjeblikkeligt og tag arbejdstøjet på, hvis du kan finde det.

arrow To røverier skaber utryghed
05. februar 2019 kl. 15:31 Opdateret: kl. 11:30