23. februar 2020
Fredensborg Ny Kunstforening fejrede i år 10 års jubilæum med en udstilling i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Foto: Allan Nørregaard
Fredensborg Ny Kunstforening fejrede i år 10 års jubilæum med en udstilling i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårsbrev med tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsbrev med tak
Debat Fredensborg - 22. december 2019 kl. 14:57
Af AF Fredensborg Ny Kunstforening (FNYK)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor tak til byens butiks- og foreningsliv samt kulturel forvaltning for medvirken og støtte til FNYK's jubilæumsaktiviteter i forbindelse med 10 året for etableringen af Fredensborg Ny Kunstforening.

arrow Læs også: Se billederne: Da kunstforeningen FNYK fyldte 10 år

Byens butikker gjorde Jernbanegade til »Kunstgade« med ophæng af malerier i butikkerne, i ugen op til og i jubilæumsugen (uge 42), udført af FNYK kunstnere. Fredensborg Handels- og Håndværkerforening opsatte portaler ved indgangen til Jernbanegade, som blev dekoreret med info om jubilæumsugens kunstudstilling og ugens mange kulturelle aktiviteter i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Store Kro sponserede gode flasker vin og Kulturel Forvaltning støttede arrangementerne økonomisk.

FNYK er meget taknemmelige for al opbakningen og glæder sig over, at publikum kvitterede ved i stort tal at besøge udstillingen og de mange kulturelle arrangementer (musik, foredrag og kunstfilm). Også en stor tak til FNYK's kunstnere, No-Name Jazzband, komponist, pianist og foredragsholder Carsten Dahl og til Birgitte von Folsach, Nivågårds Malerisamling for foredrag og lån af kunstfilm.

En fantastisk jubilæumsuge, der samtidig beviste at sammenholdet i Fredensborg har det godt. Følg os på www.fnyk.dk

De bedste hilsner med ønsket om et godt nytår.