1. juni 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høje honorarer: Hvor er Fredensborg Forsynings bestyrelse?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høje honorarer: Hvor er Fredensborg Forsynings bestyrelse?
Debat Fredensborg - 20. maj 2019 kl. 12:19
Af Bjørn Helstrup, Svanevej 4, 2990 Nivå
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak til Jesper Tvilde for et sobert læserbrev om den forringede haveaffaldsordning Fredensborg Forsyning har indført i år.

arrow Læs også: Fornuftig ændring!

Jeg kan tilføje, at Forsyningens hjemmeside er så rodet, uoverskuelig og overdænget med informationer, at jeg efter flere mislykkede forsøg på at tilmelde mig en afhentning, downloadede appen "Affaldsportal", hvor det var nemt at foretage en tilmelding. Link til appen findes på forsiden af Forsyningens hjemmeside.

Det tankevækkende for mig er, at der bag forsyningsselskabet sidder en fjorten mand og én kvinde stor bestyrelse, der må have godkendt denne serviceforringelse og måden den er blevet indført på. Bestyrelsen består af syv byrådspolitikere med borgmesteren i spidsen, fem medarbejderrepræsentanter, to forbrugerrepræsentanter (hvoraf den ene siden repræsentantskabsvalget er blevet byrådspolitiker, så byrådet nu har flertal i bestyrelsen) og et eksternt medlem? Denne bestyrelse holder fire til seks møder om året og modtager hver 24.000, - kr. årligt i honorar (formanden får 162.000, - kr.)

Jeg vil opfordre bestyrelsen til på et af sine kommende møder at få ændret haveaffaldsordningen, så det igen bliver muligt at tilmelde sig for en sæson. Bestyrelsen bør også bede direktionen om at ændre sprogbrug i sine henvendelse til borgerne, så Fredensborg Forsyning fremstår som en servicevirksomhed og ikke som en kommunalt støttet kontrol- og straffeforanstaltning.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?