18. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et skulderklap til de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et skulderklap til de frivillige
Debat Fredensborg - 18. november 2019 kl. 09:50
Af Bo Hilsted (S), formand for Fritids- og Idrætsudvalget

I sidste uge holdt vi den årlige Fritidsreception med uddeling af priser og medaljer til ledere og aktive i Kommunen. Det var en festlig begivenhed, hvor det var muligt at påskønne den store indsats, der gøres i vore mange foreninger i Kommunen, der drives af frivillige ledere.

arrow Læs også: Hæder til fåreavlere og en slidsom motionsløber

Uden disses indsats vil det være umuligt at drive de foreninger, der er så vigtige for vort lokalsamfund, og derfor glæder det mig, at der i det nyligt vedtagne budgetforlig er afsat penge til en lidt større fejring af vores frivillige idrætsledere, en begivenhed, der finder sted i 2021.

Vi vil gerne have, at vores borgere motiveres til at bevæge sig endnu mere, end de gør, målet er, at 75% skal være aktive i 2025, 50% af dem i en forening, og denne vision - "Bevæg dig for livet" - kræver, at der er folk bag ved projektet i Kommunens foreninger.

Motion forebygger livsstilssygdomme, og foregår det i en forening er der tit og ofte meget godt samvær og dermed øget livskvalitet forbundet med aktiviteterne.

I disse år er der stigende interesse for individuelle motionsformer, men foreningslivet er stadig et hit - og vil formentlig blive ved med at være det.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?