26. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat om Netto: Som fanden læser bibelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat om Netto: Som fanden læser bibelen
Debat Fredensborg - 09. december 2019 kl. 09:35
Af Carsten Bo Nielsen, Byrådsmedlem (V), medlem af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget og Fritids- og Idrætsudvalget

Socialdemokratiets byrådsmedlemmer Hans Nissen, Bo Hilsted og Carsten Nielsen beskylder mig i Amtsavisen den 3. december for, at jeg skulle være »bekymret for Nettos velbefindende« og være »noget ligeglad med skolebørn«. INTET kan være mere forkert, hvilket klart og tydeligt fremgik af mit læserbrev i Amtsavisen den 13. november, som kan læses på sn.dk. Når tre i øvrigt sympatiske socialdemokrater kan misforstå mig så totalt, er det nødvendigt at få faktum frem.

arrow Læs også: Bedre skolevej er ikke en Netto-løsning

Jeg er ikke bekymret for Nettos velbefindende. Butikken har mange kunder ikke kun fra Humlebæk og navnlig den sydøstlige del af byen men i høj grad også fra forbikørende på Strandvejen, da Netto er den eneste dagligvarebutik på Strandvejen mellem Skodsborg og Snekkersten. Alle, som kommer i forretningen, kan bekræfte, at der ofte er lange kassekøer, så Netto skal nok klare sig, og af samme grund kommer Netto ikke til at forsvinde på Torpenvejen.

Jeg er derimod - stik modsat socialdemokraternes fantasifulde udlægning - bekymret for de bakkende lastbiler på Torpenvej. I mit læserbrev skrev jeg - citat:

»Nettos seneste forslag vil betyde, at lastbilerne bakker inde bagest på parkerings-pladsen - ikke ude på Torpenvejen, hvor skolebørnene færdes. Nettos forslag vil derfor forbedre trafiksikkerheden på Torpenvejen, navnlig for skolebørnene.«

Jeg er heller ikke ligeglad med »de mange tusinde borgere, der anvender Humlebæk Centret«. Jeg er selv en af dem, og det glæder mig, at »mange tusinde borgere« anvender centeret, for så er der ikke grund til at være nervøs for, om COOP-monopolet (Brugsen, Fakta og Irma) kan klare en lige konkurrence, hvor borgerne frit kan vælge mellem et stort vareudbud hos COOP eller hos Netto.

Når Netto ikke ligger i centeret men på Torpenvejen skyldes det ene og alene, at Brugsen for over 25 år siden forhindrede Netto i at bygge i centeret; hvilket jeg synes er ærgerligt.

arrow Netto - fortid og fremtid
18. november 2019 kl. 08:57 Opdateret: kl. 08:57
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?