27. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nyt kommunalt skrammel i vores smukke haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nyt kommunalt skrammel i vores smukke haver
Opdateret 15. juni 2018 kl. 10:45
Debat Fredensborg - 15. juni 2018 kl. 10:25
Af Poul Juul, Kovangen 532, Fredensborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mit kvarter har mange borgere selv bygget pæne afskærmninger til affaldsstativerne. Så stativerne ikke skæmmer haven eller området og er let tilgængelige for afhentning.

Nu forlyder det fra rådhuset, at vi alle fremover skal tåle tre-fire meget store, grimme affaldsspande på hver 240 liter. Mere end dobbelt så store, som de avisspande, vi har i dag. Udover at spandene er grimme, passer de næppe ind i de afskærmninger, som mange af os har bygget, som Grethe Troensegaard med rette påpeger i et indlæg den 14.6.

Hvordan indgår grimhed og borgernes egne ulemper i forvaltningens beregninger og forelæggelse af sagen? Hvordan indgår borgernes tid og omkostninger? Så vidt jeg kan se: Slet ikke. Rådhuset har lukket sig om sig selv. Kun kommunale udgifter indgår i beregningerne. Ingen information til borgerne om en ny ordning, der gælder os alle. Hvorfor er der intet udsendt til borgerne, der sætter os i stand til at deltage i debatten? Hvorfor ikke et borgermøde, hvor sagen bliver forelagt?

Kommunen har sparet god information væk. Også i denne sag. Men det må ændres. Vi forventer som borgere og vælgere, at kommunen orienterer os grundigt om nye tiltag. Det sker bare ikke. Stop denne sag. Giv os de informationer, der kan danne grundlag for debat om kommunens udvikling.