22. september 2021
Steen Løfstrøm fra Nye Borgerlige ønsker respekt for naturen og de grønne områder, skriver han i dette indlæg. Pressefoto.
Steen Løfstrøm fra Nye Borgerlige ønsker respekt for naturen og de grønne områder, skriver han i dette indlæg. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Naturen er vores medicin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Naturen er vores medicin
Debat Fredensborg - 04. august 2021 kl. 06:55
Af Steen Løfstrøm, byrådskandidat for Nye Borgerlige, Kromosevej 1, Humlebæk

Et af de emner, der er højt prioriteret for Nye Borgerlige i Fredensborg, er vores natur og grønne områder. Netop disse områder er under pres fra lokalpolitikere og lobbyister, i en tid hvor der handles boliger i stor stil og for store summer, hvilket naturligt øger værdien af vores "salgsbare" natur og giver muligheden for en hurtig økonomisk gevinst, men Nye Borgerlige i Fredensborg tror ikke på, at der skal bygges på ethvert grønt område for at tiltrække flere borgere til kommunen.

Nogle gange skal vi acceptere at det vi har, faktisk er godt nok, for at begynde at bygge på vores naturområder er ikke noget vi kan lave om, når først byggeriet er i gang. Nye Borgerlige i Fredensborg tror ikke på at eks. bebyggelse af Humlebæk syd, en omfartsvej gennem naturen, eller 10-etagers højhuse vil gøre de nuværende borgere lykkeligere; tværtimod og vores beslutninger som lokalpolitikere drejer sig jo netop om at træffe beslutninger for kommunens borgere.

Generelt tror vi ikke at det evige politiske ønske om byfortætning og at et øget antal borgere i vores kommune gør livet bedre for vores kommunens borgere, for med flere borgere kommer der mere trafik, mere larm og mindre grønt, - generelt tror vi på idyl, fredelige landsbyer og respekt for naturen.

Det er jo netop vandet, naturen og de grønne områder, der er vores tiltrækningskraft. I Fredensborg kommune er vi kendt for vores natur og grønne områder, og uanset hvor du står i kommunen kan du indenfor 5 minutter finde naturområder, vand, marker eller skov og det skal vi værne om, så vores børn kan opleve dette i samme omfang som os selv.

Naturen er vores medicin, og den skal vi passe på.

Synes du, at kommunen er der for dig?