24. januar 2019
Hvordan ser de hunde ud, som har bidt en kvinde og hendes hund? Hvordan ser ejerne af disse hunde ud?

Hvad er dokumentationen for, at begivenheden har fundet sted?, spørger Niels Bak efter avisens artikel om klager over hunde i de fredede områder mellem Nivå og Kokkedal.
Hvordan ser de hunde ud, som har bidt en kvinde og hendes hund? Hvordan ser ejerne af disse hunde ud? Hvad er dokumentationen for, at begivenheden har fundet sted?, spørger Niels Bak efter avisens artikel om klager over hunde i de fredede områder mellem Nivå og Kokkedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvor er de aggressive hunde?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvor er de aggressive hunde?
Debat Fredensborg - 20. december 2017 kl. 11:44
Af Niels Bak, Gammel Strandvej 32, 2990 Nivå
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Frederiksborg Amts Avis. Angående jeres historie om bidske hunde i det fredede areal mellem Nivå og Kokkedal, Frederiksborg Amts Avis mandag den 11. december. At en hund er bidsk betyder at den vil bide.

arrow Læs også: Bidske hunde jager cyklister i fredet areal

Jeg går hver dag tur (ofte flere ture) med min hund i dette område. Jeg har aldrig, som i aldrig, oplevet en eneste bidsk hund i dette område.

Vi er nogle hundeejere som hvor morgen mødes for at gå tur med vores hunde. De leger og løber rundt, glade og energiske. Ingen af disse hunde er bidske.

Alle hundene løber rundt uden snor. Min egen hund har jeg aldrig i snor. Den kommer når jeg kalder og har aldrig gjort udfald mod mennesker. Det er en stor glæde for os hundeejere at se hundene løbe frit rundt.

For os hundeejere ville det være meget trist at hundene ikke kunne løbe frit omkring, uden snor.

Derfor er jeres historie om »Bidske hunde« jo heller ikke bare et indspark.

Jeg vil gerne bede Steffen Slot, som har skrevet artiklen, komme med dokumentation for, at bidske hunde generer mennesker i det omtalte område.

Hvordan ser de hunde ud, som har bidt en kvinde og hendes hund? Hvordan ser ejerne af disse hunde ud?

Hvad er dokumentationen for, at begivenheden har fundet sted?

Hvilken dokumentation har du for at det er sandt at den omtalte cyklist og andre cyklister bliver generet eller jagtet af gøende hunde?

Jeg møder jævnligt en enkelt cyklist, som optræder temmelig aggressivt overfor mig og andre hundeluftere.

En enkelt gang påkørte han mig helt bevidst, så jeg var tæt på at falde. Hver gang råber han at hunden skal i snor.

Manden kører med en kikkert om halsen og jeg formoder at han er fugleinteresseret. Han er i øvrigt en temmelig stor fyr.

Rigtig mange mennesker som vi møder i området, både gående og cyklister, hilser venligt på både hunde og os ejere. Enkelte gange har jeg oplevet, at en cyklist har måttet bremse cyklen, da vi hundeluftere somme tider fylder en del på stierne.

Som oftest når vi at trække ud til siden så cykler kan passere uden at bremse.

Jeg har aldrig oplevet hundene som bidske.

Så kære Steffen Slot:
Det er vigtigt at få fat i de hunde og deres ejere, som i din artikel opfører sig aggressivt. Altså hunde som er bidske og parate til at bide. Skriv signalement af både hunde og ejere så lover jeg, at vi andre hundeejere vil kigge efter dem og tage en snak med disse mennesker.