25. februar 2021
Det er simpelthen en helt urimelig omkostning at pålægge en del af grundejerne i kommunen, skriver Mikkel Dodt Fregerslev
Det er simpelthen en helt urimelig omkostning at pålægge en del af grundejerne i kommunen, skriver Mikkel Dodt Fregerslev
Foto: Bjørg de Meza Espersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: 55 millioner er jo bare et greb i lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: 55 millioner er jo bare et greb i lommen
Debat Fredensborg - 04. december 2020 kl. 12:42
Af Mikkel Dodt Fregerslev, Byrådskandidat for De Konservative, Torpenvej 27J, 3050 Humlebæk

På byrådsmødet i Fredensborg Kommune den 30. november blev det vedtaget at vælge den dyreste af tre foreslåede modeller for indsats mod spildevandsområdet. Altså ikke den dyreste løsning for kommunen og ej heller forsyningen, men den løsning hvor den størst mulige del af regningen ender hos borgerne i det østlige Humlebæk.

arrow Læs også: Regning om otte år: Fækaliers vej til Øresund bremses

1.072 ejere, der er så uheldige ikke at være en del af Humlebæks separerede kloaknet, kan dermed se frem til at bruge anslået kroner 50.000 per ejendom indenfor kort tid til etablering af separeringen.

Der kan givetvis argumenteres for at det er ret og rimeligt at omkostningen tilfalder den enkelte ejer, men husk at der i forvejen er betalt et stort gebyr for tilslutning til kloaknettet (cirka kroner 65.000,- i 2020), så der er i forvejen betalt ved kasse 1.

Det er simpelthen en helt urimelig omkostning at pålægge en del af grundejerne i kommunen, grundejere der vel og mærke betaler præcis samme tilslutningsbidrag og grundskyld som resten af kommunen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?